aHome / Activitats / Agenda / Festa de l’Associació

Festa de l’Associació i Jornada de portes obertes a Vilars

Aquest any l'Associació d'Amics de Vilars ha decidit celebrar la Festa de l’Associació i la Jornada de portes obertes durant dos dies, tal com ja ho van fer l’any passat Començant el dissabte dia 2 i continuant el diumenge dia 3 pel matí.

Tant el dissabte, com el diumenge pel matí hi haurà la plataforma elevadora per veure el jaciment des de l’aire.

El dissabte per la nit a les 10 del vespre hi haurà un sopar i una actuació musical  a la Sala Cultural del Centre. 

L’actuació musical és oberta a tothom que hi vulgui venir. Hi haurà servei de bar.

El diumenge pel matí hi haurà esmorzar a Vilars per aquells qui ho desitgin a partir de les 9’30 del matí, el preu serà de 5 euros, i durant tot el matí hi haurà servei de bar.

A cada hora a partir de les 10, hi hauran visites guiades i a partir de les 11 hi haurà activitats per a infants.

El sopar consistirà en: entremesos mar i muntanya i de segon rap amb llagostins; per postres hi haurà gelat i cireres, beure i cafè. 

El preu per les persones que no son socis serà de 15 euros. Enguany els socis individuals de l’Associació disposaran d’una plaça gratuïta i els socis familiars i protectors de 2 places gratuïtes. Per poder organitzar-lo bé cal que tots els qui vulgueu venir us apunteu, pel sopar, des d’ara fins el dijous dia 31 de maig al vespre a la Biblioteca municipal (Ajuntament d'Arbeca)

Us hi esperem a totes i tots! 

La Fortalesa Porta Oest Camp Frisó Façana Est Fossat Doble Fossa i Basses Primer Fossat Rampa Fortificada Accés Nord Porta Nord Recinte Cultural Vilars II Casa Vilars 0 Casa del Ferrer Vilars II Urbanisme interior Porta Oest i Torre Claveguera Pou Central Testimoni Porta Est Casa de Vilars I Web de Vilars Cases Carrers Pou Camp frisó Torres Portes Muralla Fossat Accés porta Nord Recinte cultual Centre poder Món simbòlic Economia