aHome / Activitats / Agenda / Jornada de Portes Obertes a Vilars

Festa de l’Associació i Jornada de portes obertes a Vilars.

Amics i amigues, 

Aquest any hem decidit celebrar la Festa de l’Associació i la Jornada de portes obertes tot començant  el dissabte dia 3 a partir de les 6 de tarda i continuant el diumenge dia 4 pel matí.

Tan el dissabte a la tarda, com el diumenge al matí hi haurà la plataforma elevadora per veure el Jaciment des de l’aire.

El dissabte a la nit hi haurà un sopar i una actuació musical(que concretarem més endavant) a Vilars, on hi instalarem unes carpes. Hi haurà servei de bar

El diumenge pel matí farem esmorzar per aquells qui ho desitgin a partir de les 9’30 del matí, el preu será de 5 euros. Durant tot el matí hi haurà servei de bar.

A cada hora a partir de les 10, hi haurà visites guiades i a partir de les 11 hi haurà activitats per a infants. 

El sopar consistirà en: uns entrants, un segon plat a escollir entre conill amb caragols o bacallà gratinat, i per postres gelat i cireres, beure i café.

 El preu per les persones que no son socis serà de 12 euros. Enguany els socis individuals de l’Associació disposaran d’una plaça gratuïta i els socis familars i protectors de 2 places gratuïtes.

Per poder organitzar-lo bé cal que tots els qui vulgueu venir us apunteu, pel sopar i escolliu el plat a la Biblioteca Municipal, des d’ara fins el dimecres dia 31 de maig al vespre, on us informaran de tots els dubtes que pugueu tenir.

 

Us hi esperem a tots! I esperem que en feu la máxima difussió. Com sempre aquestes activitats están obertes a tothom!!!!

La Fortalesa Porta Oest Camp Frisó Façana Est Fossat Doble Fossa i Basses Primer Fossat Rampa Fortificada Accés Nord Porta Nord Recinte Cultural Vilars II Casa Vilars 0 Casa del Ferrer Vilars II Urbanisme interior Porta Oest i Torre Claveguera Pou Central Testimoni Porta Est Casa de Vilars I Web de Vilars Cases Carrers Pou Camp frisó Torres Portes Muralla Fossat Accés porta Nord Recinte cultual Centre poder Món simbòlic Economia