aHome / Activitats / Destacats / Curs teoricopràctic Vilars 2017

Curs teoricopràctic Vilars 2017

Ja tenim obert el període d'inscripcions al Curs teoricopràctic d'arqueologia que tindrà lloc entre el 26 de juny i el 14 de juliol de 2017 a la Fortalesa dels Vilars d'Arbeca. Teniu temps per enviar-nos la butlleta d'inscripció fins al dia 21 de maig (podeu descarregar-la aquí) al correu elsvilars@historia.udl.cat, i amb posterioritat a aquesta data es notificaran les acceptacions i es procedirà als tràmits de matrícula del curs. Teniu més informació obrint aquesta notícia.

Enguany el curs és totalment gratuït...No us ho penseu més i veniu a gaudir tres setmanes d'arqueologia i recerca a la Fortalesa!!

El contingut del programa del Curs teoricopràctic dels Vilars pretén introduir els i les participants en totes les tasques bàsiques de la formació metodològica i teòrica de les noves especialitzacions en arqueologia (planificació de la recerca, excavació, registre i explotació de les dades). El curs compaginarà diàriament activitats teòriques i pràctiques a la Fortalesa dels Vilars, en les quals s’oferiran coneixements d’arqueologia de camp a través de l’experiència en excavació durant les tres setmanes. Això implica excavació, registre, dibuix de plantes i seccions, rentat, tria de sediments i classificació de materials.

Curs Vilars 2017

Allotjament, manutenció i curs...Tot completament gratuït!!

Per a inscripcions només heu de descarregar-vos la butlleta d'inscripció que trobareu aquí sota, omplir-la i reenviar-nos-la a l'adreça elsvilars@historia.udl.cat abans del 21 de maig. També resoldrem qualsevol dubte que tingueu al respecte!

No us ho penseu més i apunteu-vos!!!

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valoració: 0/5 (0 votacions)

Gràcies per la teva valoració!

Ja havies valorat aquesta pàgina, només pots valorar una vegada!

La teva valoració ha canviat, gràcies per contribuir!

Connecta per valorar aquesta pàgina.

La Fortalesa Porta Oest Camp Frisó Façana Est Fossat Doble Fossa i Basses Primer Fossat Rampa Fortificada Accés Nord Porta Nord Recinte Cultural Vilars II Casa Vilars 0 Casa del Ferrer Vilars II Urbanisme interior Porta Oest i Torre Claveguera Pou Central Testimoni Porta Est Casa de Vilars I Web de Vilars Cases Carrers Pou Camp frisó Torres Portes Muralla Fossat Accés porta Nord Recinte cultual Centre poder Món simbòlic Economia