aHome / Activitats / ..Notícies des de la Fortalesa.

..Notícies des de la Fortalesa.

Nit de foc 2011

La passada nit del dissabte dia 30, es van reunir unes set-centes persones al Jaciment de la Fortalesa de Vilars

Jornada Portes Obertes

Més de quatre-centes persones van participar en la Jornada de Portes Obertes.

Col·laboració Amics de Menorca

Des d'Amics del Museu de Menorca va ser tot un plaer poder participar en la I Trobada d'Associacions relacionades amb el Patrimoni Històric organitzada el passat juliol a Arbeca. El fet de ser una associació d'una illa sempre és un handicap de cara a la teva coneixença a l'exterior, es fa més difícil donar a conèixer la teva feina i el patrimoni cultural amb el que està relacionada.

Cap de Setmana Ibèric 2014

Com ve sent habitual a la tornada de l'estiu, un any més La Fortalesa celebrarà, els propers 4 i 5 d'octubre, juntament amb tots els jaciments de la Ruta dels Ibers, el Cap de Setmana Ibèric. Un esdeveniment que el Museu d'Arqueologia de Catalunya i l'Arqueoxarxa ens presenten un any més, i ja en son 14, i que tindrà com a temàtica el món de la dona ibera. Esperem trobar-vos en algun dels actes i que en gaudiu.

 Clicant aquí, trobareu el programa complert d'activitats que us podreu descarregar.

Per la mainada, podeu baixar-vos i montar el retallable en PDF!

Curs teòric-pràctic i XXIX campanya d'excavació arqueològica

XXIX Campanya d'excavacions a Vilars

Curs teòric-pràctic i XXIX campanya d'excavació arqueològica:

(Període de sol·licituds obert fins al 7 de juny.)

Vine aquest any a realitzar la XXIX Campanya arqueològica i Curs TeoricoPràctic a la Fortalesa iberica dels Vilars d'Arbeca!!

Del 1 al 5 i del 8 al 19 de juliol es celebra el Curs TeoricoPràctic i la XXIXª campanya d'excavacions, respectivament, a la Fortalesa. Podràs gaudir de tres setmanes d'arqueologia en un dels jaciments més importants del període ibèric que existeixen. No t'ho pots perdre. Més informació en el tríptic i la butlleta d'inscripció que trobaràs aqui mateix.

IV Festa del Cavall i taller d'arqueologia

Diumenge dia 28 de Octubre, es celebrarà la IV edició de la Festa del Cavall a la Fortalesa dels Vilars d'Arbeca.
Organitzat per L'associació d'Amics dels Vilars d'Arbeca, amb la col·laboració del Grup d'Investigació Prehistòrica de la Udl i l'Ajuntament d'Arbeca.

La Fortalesa Porta Oest Camp Frisó Façana Est Fossat Doble Fossa i Basses Primer Fossat Rampa Fortificada Accés Nord Porta Nord Recinte Cultural Vilars II Casa Vilars 0 Casa del Ferrer Vilars II Urbanisme interior Porta Oest i Torre Claveguera Pou Central Testimoni Porta Est Casa de Vilars I Web de Vilars Cases Carrers Pou Camp frisó Torres Portes Muralla Fossat Accés porta Nord Recinte cultual Centre poder Món simbòlic Economia