aHome / Activitats / ..Notícies des de la Fortalesa. / Conferència: Els Vilars d’Arbeca i els ilergets

Conferència: Els Vilars d’Arbeca i els ilergets

El dijous 8 de març, a les 19, 15 h., Emili Junyent  impartirà una conferència amb el títol “Els Vilars d’Arbeca i els ilergets”, al Centre Comarcal Lleidatà de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, 592 pral., xamfrà Pl. Universitat.

 La conferència s’inclou en el cicle temàtic divulgatiu “De la prehistòria als ibers”, organitzat per Fòrum Cultural Odissea i tanca la sèrie de xerrades que, al llarg del mes de febrer, han tractat temes sobre el món megalític, Tartessos, fenicis, grecs i púnics, el poblament ibèric al nord de l’Ebre i l’escriptura ibèrica, i han estat impartides per Ramon I. Canyelles, Jaume Cluet, Ignasi Garcés i Antoni Jaquemot.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valoració: 0/5 (0 votacions)

Gràcies per la teva valoració!

Ja havies valorat aquesta pàgina, només pots valorar una vegada!

La teva valoració ha canviat, gràcies per contribuir!

Connecta per valorar aquesta pàgina.

La Fortalesa Porta Oest Camp Frisó Façana Est Fossat Doble Fossa i Basses Primer Fossat Rampa Fortificada Accés Nord Porta Nord Recinte Cultural Vilars II Casa Vilars 0 Casa del Ferrer Vilars II Urbanisme interior Porta Oest i Torre Claveguera Pou Central Testimoni Porta Est Casa de Vilars I Web de Vilars Cases Carrers Pou Camp frisó Torres Portes Muralla Fossat Accés porta Nord Recinte cultual Centre poder Món simbòlic Economia