aHome / Activitats / ..Notícies des de la Fortalesa. / Curs teoricopràctic Vilars 2016

Curs teoricopràctic Vilars 2016

Cartell Vilars 2016

Ja tenim obert el període d'inscripcions al Curs teoricopràctic d'arqueologia que tindrà lloc entre el 27 de juny i el 15 de juliol de 2016 a la Fortalesa dels Vilars d'Arbeca. Teniu temps per enviar-nos la butlleta d'inscripció fins al dia 20 de maig (podeu descarregar-la aquí) al correu elsvilars@historia.udl.cat, i amb posterioritat a aquesta data es notificaran les acceptacions i es procedirà als tràmits de matrícula del curs. Teniu més informació obrint aquesta notícia.

No us ho penseu més i veniu a gaudir tres setmanes d'un patrimoni únic!!

El contingut del programa pretén introduir els i les participants en totes les tasques bàsiques de la formació metodològica i teòrica de les noves especialitzacions en arqueologia (planificació de la recerca, excavació, registre i explotació de les dades).El curs compaginarà diàriament activitats teòriques i pràctiques a la Fortalesa dels Vilars, en les quals s’oferiran coneixements d’arqueologia de camp a través de l’experiència en excavació. Aquest es complementa, la darrera setmana, amb la Campanya d’excavacions, de manera que es tindrà l’oportunitat d’ampliar els coneixements adquirits durant el curs, contribuint al conjunt de tasques que comporta la recerca arqueològica sobre el terreny. Això implica excavació, registre, dibuix de plantes i seccions, rentat, tria de sediments i classificació de materials.

El preu total per a les tres setmanes és de 75€ i aquest inclou l'allotjament en un espai cedit per l'Ajuntament d'Arbeca, i la manutenció (en un Restaurant de la mateixa vila). Podeu descarregar-vos aquí sota la informació:

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valoració: 0/5 (0 votacions)

Gràcies per la teva valoració!

Ja havies valorat aquesta pàgina, només pots valorar una vegada!

La teva valoració ha canviat, gràcies per contribuir!

Connecta per valorar aquesta pàgina.

La Fortalesa Porta Oest Camp Frisó Façana Est Fossat Doble Fossa i Basses Primer Fossat Rampa Fortificada Accés Nord Porta Nord Recinte Cultural Vilars II Casa Vilars 0 Casa del Ferrer Vilars II Urbanisme interior Porta Oest i Torre Claveguera Pou Central Testimoni Porta Est Casa de Vilars I Web de Vilars Cases Carrers Pou Camp frisó Torres Portes Muralla Fossat Accés porta Nord Recinte cultual Centre poder Món simbòlic Economia