aHome / Activitats / ..Notícies des de la Fortalesa. / Èxit de les activitats estivals a la Fortalesa

Èxit de les activitats estivals a la Fortalesa

Ahir a la nit van concloure les activitats estivals organitzades per l'Associació d'Amics de Vilars a la Fortalesa. Aquestes activitats inloïen la Diada de l'Associació el passat 2 de juny, el TastaJazz el 6 de juliol, el concurs de fotografia Els Vilars que durava tot el mes de juliol, i aquest dissabte dia 3, la traca final va venir a càrrec de la Vuitena Nit del Foc, Memorial Carme Giné, amb contacontes, concerts i l'esperat espectacle pirotècnic.

Una de les visites guiades a la Fortalesa el dia de les portes obertes, diada de l'Associació(Cortesia de l'AAV)

L'estiu de 2013 ha estat un any molt actiu pel que fa a activitats a la Fortalesa. Com cada any, l'Associació d'Amics de Vilars, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Arbeca i els arqueòlegs i arqueòlogues del Grup d'Investigació Prehistòrica organitza tot un seguit d'activitats a la Fortalesa, amb el fi de dinamitzar-la i atansar-la molt més al públic. Les activitats d'enguany presentaven algunes novetats. La diada de l'associació del dia 2 de juny va comptar amb la presència d'unes 200 persones que van gaudir de les Portes Obertes a la Fortalesa amb visites guiades per part dels guies del jaciment i dels arqueòlegs que hi estan treballant actualment. Posteriorment el passat 6 de juliol es va organitzar el primer Tastjazz a la Fortalesa, on hom podia tastar vins de la regió (Vinya els Vilars d'Arbeca i Celler Matallonga de Fulleda) i escoltar el grup de jazz Woody's (Barcelona) en una agradable vetllada, sentats en l'interior del fossat amb una peculiar i molt bona sonoritat.

La traca l'han donada aquest passat cap de setmana amb la Vuitena Nit del Foc a la Fortalesa (Memorial Carme Giné) amb una vetllada espectacular que s'iniciava a quarts de nou de la nit amb l'obertura de portes. Tothom podia gaudir de servei de bar i de una dotzena de parades d'artistes i artesans locals i de les rodalies que oferien els seus productes en una molt bona nit que va donar-se al jaciment. En total més de 1000 persones van gaudir d'un espectacle que s'iniciava amb un contacontes a càrrec de Cremallera Teatre i que continuava amb el Cantautor Xavier Mayora. Posteriorment s'apagaren les llums per a deixar pas a l'espectacle piromusical que va omplir de llum i espurnes el cel de la Fortalesa. La vetllada va finalitzar amb el grup de rumba Carlitos & La Cia. 

Un estiu molt actiu per part de l'Associació que continuarà el 7 de setembre amb la sardana al voltant de Vilars, una curiosa iniciativa que esperem tingui una gran rebuda. Des d'aquí ens felicitem de col·laborar i interactuar amb l'Associació d'Amics de Vilars. No us perdeu l'espectacular galeria de fotografies!!

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valoració: 0/5 (0 votacions)

Gràcies per la teva valoració!

Ja havies valorat aquesta pàgina, només pots valorar una vegada!

La teva valoració ha canviat, gràcies per contribuir!

Connecta per valorar aquesta pàgina.

La Fortalesa Porta Oest Camp Frisó Façana Est Fossat Doble Fossa i Basses Primer Fossat Rampa Fortificada Accés Nord Porta Nord Recinte Cultural Vilars II Casa Vilars 0 Casa del Ferrer Vilars II Urbanisme interior Porta Oest i Torre Claveguera Pou Central Testimoni Porta Est Casa de Vilars I Web de Vilars Cases Carrers Pou Camp frisó Torres Portes Muralla Fossat Accés porta Nord Recinte cultual Centre poder Món simbòlic Economia