aHome / Activitats / ..Notícies des de la Fortalesa. / Jornada de Portes Obertes a Vilars

Jornada de Portes Obertes a Vilars

Aquest cap de setmana Jornada de Portes obertes i Festa de l'Associació d'Amics de Vilars. Enguany la festa durarà dos dies, es farà exclusivament a la Fortalesa i esperem trobar-vos a tots i totes allí!

Aquest any des de l'organització s'ha  decidit celebrar la Festa de l’Associació i la Jornada de portes obertes tot començant el dissabte dia 3 a partir de les 6 de tarda i continuant el diumenge dia 4 pel matí. Tan el dissabte a la tarda, com el diumenge al matí hi haurà la plataforma elevadora per veure el Jaciment des de l’aire, i a part el dissabte a la nit hi haurà un sopar (22h) i una actuació musical a les 23:30 a Vilars, on hi instalarem unes carpes, amb servei de bar.

El diumenge pel matí farem esmorzar per aquells qui ho desitgin a partir de les 9’30 del matí, el preu será de 5 euros. Durant tot el matí hi haurà servei de bar. A cada hora a partir de les 10, hi haurà visites guiades i a partir de les 11 hi haurà activitats per a infants amb tallers.

Us hi esperem a tots! 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valoració: 0/5 (0 votacions)

Gràcies per la teva valoració!

Ja havies valorat aquesta pàgina, només pots valorar una vegada!

La teva valoració ha canviat, gràcies per contribuir!

Connecta per valorar aquesta pàgina.

La Fortalesa Porta Oest Camp Frisó Façana Est Fossat Doble Fossa i Basses Primer Fossat Rampa Fortificada Accés Nord Porta Nord Recinte Cultural Vilars II Casa Vilars 0 Casa del Ferrer Vilars II Urbanisme interior Porta Oest i Torre Claveguera Pou Central Testimoni Porta Est Casa de Vilars I Web de Vilars Cases Carrers Pou Camp frisó Torres Portes Muralla Fossat Accés porta Nord Recinte cultual Centre poder Món simbòlic Economia