aHome / Activitats / ..Notícies des de la Fortalesa. / Les Garrigues fa Via, a la Fortalesa dels Vilars

Les Garrigues fa Via, a la Fortalesa dels Vilars.

La Via Catalana, va passar per la fortalesa dels Vilars d'Arbeca.

Més de 800 persones van encerclar Vilars amb una cadena organitzada per l’ANC Garrigues com a preludi de la Via Catalana de l’11 de setembre.

El passat 7 de setembre de 2013, el cap de setmana previ a la diada de Catalunya, l'associació d'amics dels Vilars realitzar l'activitat "Les Garrigues Fa Via".

Més de 800 persones van encerclar Vilars amb una cadena organitzada per l’ANC Garrigues com a preludi de la Via Catalana de l’11 de setembre.

A partir de les 19h. de la tarda, s'inicià la vetllada amb la realització d'activitats populars.

va comptar amb la participació del Grup de Batukada Pim Pam Dale Maraca i el  grup de Percussió Fot-li Fort de la Floresta; dels Grallers de l’Espluga Calba, la Revolta d’Arbeca i els Gats de Nit del Vilosell; i dels gegants d’Arbeca i l’Espluga Calba.

L'acte s'allarga fins la vesprada i contà amb servei de bar i venta de marxandatge.

Cal valorar l'assistència de públic que va promoure aquest acte, que reafirma, una de les funcionalitats i usos populars de la fortalesa ibèrica dels Vilars, com una icona patrimonial de ponent.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valoració: 0/5 (0 votacions)

Gràcies per la teva valoració!

Ja havies valorat aquesta pàgina, només pots valorar una vegada!

La teva valoració ha canviat, gràcies per contribuir!

Connecta per valorar aquesta pàgina.

La Fortalesa Porta Oest Camp Frisó Façana Est Fossat Doble Fossa i Basses Primer Fossat Rampa Fortificada Accés Nord Porta Nord Recinte Cultural Vilars II Casa Vilars 0 Casa del Ferrer Vilars II Urbanisme interior Porta Oest i Torre Claveguera Pou Central Testimoni Porta Est Casa de Vilars I Web de Vilars Cases Carrers Pou Camp frisó Torres Portes Muralla Fossat Accés porta Nord Recinte cultual Centre poder Món simbòlic Economia