aHome / Activitats / ..Notícies des de la Fortalesa. / Una bella competició amb un final trist, molt trist

Una bella competició amb un final trist, molt trist

Ha estat bonic arribar fins aquí, tant, que de cap manera mereixíem acabar d’aquesta forma. Aquests dies hem repetit, acabés com acabés, pagaria la pena, però, ben cert, que no imaginàvem aquest desenllaç.

Verificats els vots, segons l’organització, 1676, emesos des de 200 adreces fraudulentes creades amb un robot, han estat invalidats a la Fortalesa dels Vilars d’Arbeca i el resultat  final donat per bo és de 54832 a 53244 a favor del Castell de Cardona.

Tothom, s’ha pres massa en serio el que –dèiem- era un joc, no pel tema, que no ho és: la identificació i estima pel nostre patrimoni, sinó pel sistema de votació. Al final ha resultat no ser tan innocent, perquè animava a estirar més el braç que la màniga. Reconec que la remuntada de l’altra nit no l’entenia, però l’esforç entusiasta i la fe de tanta gent em feia crèdul. La remuntada d’aquest matí del Castell de Cardona és igual d’increïble; aquí tothom està fent tot el que  pot, vorejant o traspassant límits, pensava mentre els segons corrien lentament...

Crec que a l’organització, el Concurs se li ha escapat de les mans i és la principal responsable. Descobrir, Sapiens i qui sigui entendran, ara, que amb els sentiments de la gent no s’hi juga. Tot ha estat molt irregular. Ara, tard, rectifiquen i incorporen un captcha (no sóc un robot) per determinar quan l’usuari no és humà; de fet, existia un marge d’indefinició; tot i repugnar fer-ho, les normes et deien 1 vot cada hora, no com ho havies de fer o com no podies fer-ho. La recuperació d’aquest matí també, mireu pantalles i resultats, era impossible, dos cents vots a dos minuts. I sense verificar els vots, en la web del Monument favorit dels catalans, a les 12 hores, tancada la votació, ja es produïa el canvi de posició en els fotografies, ocupant el lloc guanyador el Castell de Cardona.

Podem estar contents de la força col·lectiva demostrada i de l’enorme suport aconseguit. I cal agrair-ho, gràcies. I als cardonins i les cardonines..., doncs, felicitats..., s’estimen tant el seu Castell com nosaltres la Fortalesa dels Vilars.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valoració: 0/5 (0 votacions)

Gràcies per la teva valoració!

Ja havies valorat aquesta pàgina, només pots valorar una vegada!

La teva valoració ha canviat, gràcies per contribuir!

Connecta per valorar aquesta pàgina.

La Fortalesa Porta Oest Camp Frisó Façana Est Fossat Doble Fossa i Basses Primer Fossat Rampa Fortificada Accés Nord Porta Nord Recinte Cultural Vilars II Casa Vilars 0 Casa del Ferrer Vilars II Urbanisme interior Porta Oest i Torre Claveguera Pou Central Testimoni Porta Est Casa de Vilars I Web de Vilars Cases Carrers Pou Camp frisó Torres Portes Muralla Fossat Accés porta Nord Recinte cultual Centre poder Món simbòlic Economia