aHome / Activitats / Diaris d'excavació On-line:

Diaris d'excavació On-line:

Aquest Blog, preten ser una eina per fomentar la difusió de l'activitat del grup sobre el terreny, així com per aproximar als interessats i curiosos al dia dia i la  realitat de l'arqueologia de camp, durant el procés d'excavació, recerca, deduccions, novetats conclusions, materials, tasques, etcètera.

Us animem a seguir-nos i opinar durant el transcurs de la investigació arqueològica!

Diari d'excavació On-line, 2016

Curs d’arqueologia 2016

Procés d'excavació per part dels alumnes del curs, d'una llar - braser ibèric, amb la característica capa refractaria de ceràmiques.

Benvinguts  a un nou  diari d'excavació On-line, en la present edició dela campanya 2016. En aquest espai us anirem informant de totes les novetats i anècdotes sorgides durant la present campanya d'excavació durant el transcurs de tota la campanya.

Diari d'excavació On-line, 2015

Camapanya Estiu 2015 1

Benvinguts  de nou al nostre diari d'excavació On-line, en la present edició de 2015. En aquest espai us anirem informant de totes les novetats i anècdotes sorgides durant la present campanya d'excavació durant el transcurs de tota la campanya. El nostre objectiu és el  d'apropar-vos a l'experiència i vivència d'una investigació arqueològica, a través de la mà dels arqueòlegs i arqueòlogues de la Fortalesa així com a traves del participants del curs.  Us animem a opinar i seguir-nos! 

Diari d'excavació Online 2014

Logo Diari Online

Benvinguts al nostre diari d'excavació On-line, en la present edició de 2014. En aquest espai us anirem informant de totes les novetats i anècdotes sorgides durant la present campanya d'excavació durant el transcurs de tota la campanya. El nostre objectiu és el  d'apropar-vos a l'experiència i vivència d'una investigació arqueològica, a través de la mà dels arqueòlegs i arqueòlogues de la Fortalesa. Us animem a opinar i seguir-nos! 

Diari d'excavació On-line, Campanya 2013

Logo Diari Online

Amb el present diari, us anirem informant continuament durant el transcurs de tota la campanya. Pretenem mostrar-vos les diferents metodologies i disciplines utilitzades, les  etapes i progressos de l'excavació, així com dels resultats dels estudis de materials i de recerca interdisciplinària. Tot això amb l'objectiu d'interessar i d'apropar-vos a l'experiència i vivència d'una investigació arqueològica. Us animem a opinar i seguir-nos! 

La Fortalesa Porta Oest Camp Frisó Façana Est Fossat Doble Fossa i Basses Primer Fossat Rampa Fortificada Accés Nord Porta Nord Recinte Cultural Vilars II Casa Vilars 0 Casa del Ferrer Vilars II Urbanisme interior Porta Oest i Torre Claveguera Pou Central Testimoni Porta Est Casa de Vilars I Web de Vilars Cases Carrers Pou Camp frisó Torres Portes Muralla Fossat Accés porta Nord Recinte cultual Centre poder Món simbòlic Economia