aHome / Activitats / ..Notícies des de la Fortalesa.

..Notícies des de la Fortalesa.

Curs teòric-pràctic i XXIX campanya d'excavació arqueològica

XXIX Campanya d'excavacions a Vilars

Curs teòric-pràctic i XXIX campanya d'excavació arqueològica:

(Període de sol·licituds obert fins al 7 de juny.)

Vine aquest any a realitzar la XXIX Campanya arqueològica i Curs TeoricoPràctic a la Fortalesa iberica dels Vilars d'Arbeca!!

Del 1 al 5 i del 8 al 19 de juliol es celebra el Curs TeoricoPràctic i la XXIXª campanya d'excavacions, respectivament, a la Fortalesa. Podràs gaudir de tres setmanes d'arqueologia en un dels jaciments més importants del període ibèric que existeixen. No t'ho pots perdre. Més informació en el tríptic i la butlleta d'inscripció que trobaràs aqui mateix.

IV Festa del Cavall i taller d'arqueologia

Diumenge dia 28 de Octubre, es celebrarà la IV edició de la Festa del Cavall a la Fortalesa dels Vilars d'Arbeca.
Organitzat per L'associació d'Amics dels Vilars d'Arbeca, amb la col·laboració del Grup d'Investigació Prehistòrica de la Udl i l'Ajuntament d'Arbeca.

La Fortalesa Porta Oest Camp Frisó Façana Est Fossat Doble Fossa i Basses Primer Fossat Rampa Fortificada Accés Nord Porta Nord Recinte Cultural Vilars II Casa Vilars 0 Casa del Ferrer Vilars II Urbanisme interior Porta Oest i Torre Claveguera Pou Central Testimoni Porta Est Casa de Vilars I Web de Vilars Cases Carrers Pou Camp frisó Torres Portes Muralla Fossat Accés porta Nord Recinte cultual Centre poder Món simbòlic Economia